ТВОРЧЕСКО ПРОБУЖДАНЕ: 11 дни арттерапия онлайн

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

АРТТЕРАПИЯ

ОТЗИВИ от клиенти за курса

“Много завои, пещери и запушени места ми показа този процес. Трудно, като при раждане се...

“Много завои, пещери и запушени места ми показа този процес. Трудно, като при раждане се оказа! Стискам си палци Твореца да продължава да увеличава дебита през новите места, които се отвориха.  Да живея своята истина минава през доста страхове. Казвайки и правейки я губя контрол върху другия и ситуацията. Прилича на Смърт, но съдържа Живота. Камъчето ми е “Доверие” в моята истина и в Процеса. Доверие във вените - лекарството, което ще спаси живота ми. И поредният знак от календара за днешният ден “Можеш да избягаш от онова, което тича след теб, но не и от онова, което тича в теб.” Благодаря ви за споделеното пътуване и до скоро!"

“…Процесът е интензивен и завладяващ. Има още какво да се разкаже,толкова пластове,...

“…Процесът е интензивен и завладяващ. Има още какво да се разкаже,толкова пластове, нюанси, състояния и водовъртежи …И всеки път си казвам ~ Може още! *** Но спирам и приемам ”

“...Днес имах прозрение - за първи път осъзнах, че освен всичко друго /често съм мислила за...

“...Днес имах прозрение - за първи път осъзнах, че освен всичко друго /често съм мислила за свободата, защото тя ми е особено ценна и важна/ за мен Свободата е и да се усещам силно свързана с други души. С онази фина, тънка невидима нишка сътворена от дух и любов, от разбиране и безрезервно приемане, от съпричастност и доверие, от отдаденост, от проникване до същността на другия, небесно сливане…” 
 

Популярни курсове

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Онлайн курс от 5 лекции с водени медитации и практически упражнения за това как да подкрепим любовта и сигурността във връзките ни

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

Запис на поредица вечерни онлайн събития със семейни констелации за основите на хармоничните взаимоотношения в живота и семействата според теорията на Хелингер

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам