СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

ТЕРАПИЯ ЗА ДВОЙКИ

ОТЗИВИ от клиенти за курса

"Свобода и близост" е изключително полезен и обогатяващ курс, който разглежда различните...

"Свобода и близост" е изключително полезен и обогатяващ курс, който разглежда различните стилове на привързване, които възприемаме. Дава яснота и отговори от какви емоционални травми и обусловености са породени тези адаптации, как се проявяват в нашите взаимоотношения и съответно какво влияние оказват върху връзката ни със себе си, с другите и най-вече с нашия партньор. Водещата Елица Великова по много умел и достъпен начин разкрива динамиките при различните стилове на свързване, предизвикателствата, които срещаме при всеки един от тях и дава нов, много по-задълбочен поглед върху смисъла на връзката. В курса "Свобода и близост" Елица дава насоки как да се освободим от страховете си и как да преодолеем възприетите модели и ограничения, за да изградим хармонична, балансирана и сигурна връзка, за която копнеем. Курсът помага да развием повече разбиране за взаимоотношенията, както и да погледнем към себе си и своя партньор с повече любов и приемане. Горещо препоръчвам този курс на всеки, който иска да се развива и израства, за да преживее пълноценна връзка и истинска близост със своя партньор.

"Свобода и близост е основна и голяма стъпка в посока удовлетворяващи и щастливи...

"Свобода и близост е основна и голяма стъпка в посока удовлетворяващи и щастливи взаимоотношения. Иска ми се да се преподава в училище.”

"Свобода или близост хвърли светлина върху динамиката на взаимоотношенията в живота ми, както и...

"Свобода или близост хвърли светлина върху динамиката на взаимоотношенията в живота ми, както и ми даде практически насоки как да ги разбирам по-добре в бъдеще. Мисля, че това знание е основополагащо за всеки човек. Всички ние всеки ден взаимодействаме с други хора, но реално никой не ни учи на умението да го правим. Семинарът ми даде практическо познание по темата и вече разбирам хората много по-добре, чувствам повече яснота във взаимоотношенията ми и спрях да приемам лично много неща, които преди са ме наранявали.

Популярни курсове

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

Запис на поредица вечерни онлайн събития със семейни констелации за основите на хармоничните взаимоотношения в живота и семействата според теорията на Хелингер

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Педагогика на любовта

Педагогика на любовта

Как да възпитаваме детето според порядките на любовта - за родители и учители Запис на поредица вечерни семинари, посветени на основите на педагогиката на Хелингер за отглеждане на деца.

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам