ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

СЕМЕЙНИ КОНСТЕЛАЦИИ

ОТЗИВИ от клиенти за курса

“ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ е изключително полезен и обогатяващ курс! Водещата Елица Великова дава насоки...

“ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ е изключително полезен и обогатяващ курс! Водещата Елица Великова дава насоки как да се освободим от страховете си и как да преодолеем възприетите модели и ограничения, за да изградим хармонична, балансирана и сигурна връзка, за която копнеем. Курсът помага да развием повече разбиране за взаимоотношенията, както и да погледнем към себе си и своя партньор с повече любов и приемане. Горещо препоръчвам този курс на всеки, който иска да се развива и израства, за да преживее пълноценна връзка и истинска близост със своя партньор.”
 

Благодарна съм за това, че участвах в този курс на Елица, по време на който по много деликатен начин...

Благодарна съм за това, че участвах в този курс на Елица, по време на който по много деликатен начин успяваш да вникнеш по-добре в това, какъв си ти самия, причините за различните ти реакции спрямо хора и събития. Това преживяване помага да се свържеш по-добре със себе си и другите и да отработваш аспекти на собствената си идентичност като жена

Популярни курсове

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Онлайн курс от 5 лекции с водени медитации и практически упражнения за това как да подкрепим любовта и сигурността във връзките ни

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Педагогика на любовта

Педагогика на любовта

Как да възпитаваме детето според порядките на любовта - за родители и учители Запис на поредица вечерни семинари, посветени на основите на педагогиката на Хелингер за отглеждане на деца.

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам