7-те женски сили

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

ДРУГИ

ОТЗИВИ от клиенти за курса

“В свят, в който отвсякъде ни бомбардират с идеи за това каква трябва да бъде успешната жена,...

“В свят, в който отвсякъде ни бомбардират с идеи за това каква трябва да бъде успешната жена, е много лесно да загубиш връзката със себе си и с личните си качества. Кое е най-силното, което притежавам и коя съм аз? Винаги ме е занимавал този въпрос и в последните години съм свалила доста пластове идеи, послания, представи и модели от себе си на това коя не съм. И все пък коя точно съм оставаше не напълно ясно. Не съм очаквала, че в митологичните женски образи може да има толкова подтекст, послание и подкрепа за женската ми личност. Много ми харесва как в този формат са съчетани методи от сферата на арттерапията, констелациите, работа със сянката, източни медитативни практики и как всичко е перфектно дозирано, така че да се създаде атмосфера на мекота, лекота, подкрепа и радост. Да се преоткриваш и подкрепяш в такава атмосфера е може би едно от най-лечебните преживявания за женските ни души. За мен това е процес, съчетаващ лекота и грижа с голяма дълбочина и аз си взех от него една ценна стабилна основа за моите женски качества, които след процеса започнаха да разцъфват пред очите ми. Пожелавам на всяка една жена да преживее това.”

“Благодарна съм за това, че участвах в този курс на Елица, по време на който по много...

“Благодарна съм за това, че участвах в този курс на Елица, по време на който по много деликатен начин успяваш да вникнеш по-добре в това, какъв си ти самия, причините за различните ти реакции спрямо хора и събития. Това преживяване помага да се свържеш по-добре със себе си и другите и да отработваш аспекти на собствената си идентичност като жена."

В свят, в който отвсякъде ни бомбардират с идеи за това каква трябва да бъде успешната жена, е много...

В свят, в който отвсякъде ни бомбардират с идеи за това каква трябва да бъде успешната жена, е много лесно да загубиш връзката със себе си и с личните си качества. Кое е най-силното, което притежавам и коя съм аз? Винаги ме е занимавал този въпрос и в последните години съм свалила доста пластове идеи, послания, представи и модели от себе си на това коя не съм. И все пък коя точно съм оставаше не напълно ясно. Не съм очаквала, че в митологичните женски образи може да има толкова подтекст, послание и подкрепа за женската ми личност. Много ми харесва как в този формат са съчетани методи от сферата на арттерапията, констелациите, работа със сянката, източни медитативни практики и как всичко е перфектно дозирано, така че да се създаде атмосфера на мекота, лекота, подкрепа и радост. Да се преоткриваш и подкрепяш в такава атмосфера е може би едно от най- лечебните преживявания за женските ни души. За мен това е процес, съчетаващ лекота и грижа с голяма дълбочина и аз си взех от него една ценна стабилна основа за моите женски качества, които след процеса започнаха да разцъфват пред очите ми. Пожелавам на всяка една жена да преживее това.

Популярни курсове

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Онлайн курс от 5 лекции с водени медитации и практически упражнения за това как да подкрепим любовта и сигурността във връзките ни

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

Запис на поредица вечерни онлайн събития със семейни констелации за основите на хармоничните взаимоотношения в живота и семействата според теорията на Хелингер

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам