ЛЕКУВАНЕ НА ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ С АРТТЕРАПИЯ

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

АРТТЕРАПИЯ

ОТЗИВИ от клиенти за курса

Сърдечни благодарности за това, което правите! Процесът с вътрешното дете е силно преживяване, а на...

Сърдечни благодарности за това, което правите! Процесът с вътрешното дете е силно преживяване, а на този етап според мен и най- ефикасната терапия. Или по- скоро - най- милия и устойчив подарък, който човек може да направи за себе си. За детето си :).

Променящо, запомнящо се и много дълбоко-така ще запомня събитието. Приятелска атмосфера,...

Променящо, запомнящо се и много дълбоко-така ще запомня събитието. Приятелска атмосфера, професионално отношение и в същото време много искрено пространство, където се срещаш с личната си история и съкровените си спомени, за да промениш живота си към по-добро. Много благодаря!

Преживяването от семинара беше вдъхновяващо и много живо. Мен лично ме впечатлиха уменията на...

Преживяването от семинара беше вдъхновяващо и много живо. Мен лично ме впечатлиха уменията на терапевта (Елица Великова) - беше някак всеобхватно присъстваща през цялото време и успяваше много точно и на място да усети и внесе яснота в индивидуалните теми на участниците. Това се случваше същевременно по много деликатен начин и с уважение, оставяйки поне в мен усещането за висок професионален морал.

Препоръчвам курса. Направих го преди 3 години и е един от най-най-смислените и лечебни курсове,...

Препоръчвам курса. Направих го преди 3 години и е един от най-най-смислените и лечебни курсове, които съм правила за последните 10 години. Еличка, грееш и съм ти толкова благодарна за светлината и дълбочината. Прекрасна си!

За мен курсът беше едно пътуване към себе си, което ми подейства освобождаващо, отпускащо и...

За мен курсът беше едно пътуване към себе си, което ми подейства освобождаващо, отпускащо и вдъхновяващо! Благодарна съм на себе си, че избрах да го преживея! Благодарна съм на Елица Великова за предоставената възможност и подкрепата, която получавах през цялото време!

Популярни курсове

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Онлайн курс от 5 лекции с водени медитации и практически упражнения за това как да подкрепим любовта и сигурността във връзките ни

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Педагогика на любовта

Педагогика на любовта

Как да възпитаваме детето според порядките на любовта - за родители и учители Запис на поредица вечерни семинари, посветени на основите на педагогиката на Хелингер за отглеждане на деца.

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам