Лекуване на детски травми: Праймъл 1

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

ТЕРАПИЯ НА ДЕТСКИ ТРАВМИ

ОТЗИВИ от клиенти за събитието

"За мен курсът беше едно пътуване към себе си, което ми подейства освобождаващо, отпускащо и...

"За мен курсът беше едно пътуване към себе си, което ми подейства освобождаващо, отпускащо и вдъхновяващо! Благодарна съм на себе си, че избрах да го преживея! Благодарна съм на Елица Великова за предоставената възможност и подкрепата, която получавах през цялото време!"

“Препоръчвам курса. Направих го преди 3 години и е един от най-най-смислените и лечебни...

“Препоръчвам курса. Направих го преди 3 години и е един от най-най-смислените и лечебни курсове, които съм правила за последните 10 години. Еличка, грееш и съм ти толкова благодарна за светлината и дълбочината. Прекрасна си! “

"Чрез преживяването на този курс осъзнах, че болката от детството, от която се опитвам да...

"Чрез преживяването на този курс осъзнах, че болката от детството, от която се опитвам да избягам цял живот, носи силата ми за израстване. С преживяването дойде освобождаването, а с него и осъзнаването, че ние сме ценни просто защото сме се родили и сме тук заедно с всички дарове, които са заложени в същността ни. Вътрешната ни стойност е връзката с вътрешното ни дете. Това е органична промяна, защото имаме силата да излекуваме наранените части от себе си от позицията на зрялото ни аз и подкрепата на терапевтичното пространство и дори можем да подкрепяме и други хора, тръгнали по този път. Благодарна съм, че срещнах Елица по този начин и силно препоръчвам на всеки, който копнее за промяна в живота си."
 

"За мен този семинар беше една вълнуваща среща със самата мен. Успях да се свържа с вътрешното...

"За мен този семинар беше една вълнуваща среща със самата мен. Успях да се свържа с вътрешното си дете на едно дълбоко и съкровено ниво, за което благодаря на целия екип и на участниците! Успях да работя върху детските си травми и отговорно мога да кажа, че животът ми сега е по-осъзнат, по-подреден и по-щастлив. Не знам как се справих толкова бързо, но чувството ми е за цялостност и пълнота.”

Днес, след последната сесия, усетих силно, че погледнато някак отгоре - нашата истинска същност е...

Днес, след последната сесия, усетих силно, че погледнато някак отгоре - нашата истинска същност е много по-светла, много по-силна и широка от тези мрачни събития и призраци от миналото. Те са просто решетки, зад които грее нещо вълшебно-златното дете. Новото откритие за мен беше, че може би те въобще не са случайни, дори са парадоксално необходими - за да расте Тя-светлата сила в нас -срещу тях, също както бебето в утробата на майка си. И дали в този стремеж да премахваме стени и решетки не е искрата на живота?

С огромна благодарност за топлото, бдително и озаряващо съпровождане през процеса - към Ели и целия екип.
 

Агитирам всеки да си подари това преживяване! Едно вълнуващо и непредвидимо пътешествие, краят на...

Агитирам всеки да си подари това преживяване! Едно вълнуващо и непредвидимо пътешествие, краят на което за всеки е различен. Мястото, където ще се озовеш, както и нагласите, които ще придобиеш, са уникални за всеки. Едновременно с това, усещането е, че си много по-близо до реализирането на пълния си потенциал, изпитваш стабилност и удовлетвореност. Смесица от трансформация и катарзис, които са подкрепени от себеподобни хора, с най-добри чувства и емоция. Един нов път, даващ удовлетворение и покой. Реалността, която е най-истинска за теб!

След курса сякаш се завърнах в центъра, силата и същността си, където бях замръзнала в детството....

След курса сякаш се завърнах в центъра, силата и същността си, където бях замръзнала в детството. Толкова много си взех от процеса, както и много оставих! Чувствам лекота, спокойствие и желание да творя. Получих много повече от очакваното, за което благодаря от сърце! Препоръчам го на всеки! 
 

Изключително преживяване, разтърсващо тялото и ума излизане извън комфортната зона, среща със...

Изключително преживяване, разтърсващо тялото и ума излизане извън комфортната зона, среща със спотаената болка, но и лъвската сила. Дълбоко навлизане и опознаване на същността и душата в сигурна среда. И всичко това се случва в споделеност и свързаност между хората, които в крайна сметка преживяват едно и също, под различна форма.

Предстоящи събития

ПЪТУВАНЕ НАВЪТРЕ : как да откриеш щастието-ритрийт в Коста Рика
24.02 - 03.03

ПЪТУВАНЕ НАВЪТРЕ : как да откриеш щастието-ритрийт в Коста Рика

Ритрийт
Водещ: Елица Великова
За Края… и Началото- Изкуството да живеем с тоталност
21-24

Март

За Края… и Началото- Изкуството да живеем с тоталност

Ритрийт
Водещ: Елица Великова, Виргиния Захариева
Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам