Семейни Констелации 2023/24: Tеория и практика. Обучение за работа с хора.

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

СЕМЕЙНИ КОНСТЕЛАЦИИ

ОТЗИВИ от клиенти за събитието

Задълбочен, интересен и вълнуващ семинар за семейните констелации, който Елица Великова води на...

Задълбочен, интересен и вълнуващ семинар за семейните констелации, който Елица Великова води на много високо ниво. Дава ни задълбочени познания за теорията и практиката на метода, поставя наши лични теми, отделно се учим как да фасилитираме като взаимно си обменяме сесии за наши теми с куклички и маркери под нейно ръководство. Курсът е много полезен и трансформиращ и постепенно промени призмата ми към моите родители и към живота като цяло. Това са най- добре инвестираните пари, време и енергия в живота ми. Създадох прекрасни приятелства с нови търсещи хора. Благодаря от сърце на Елица!

Обучението по Семейни Констелации за мен е най-смисленото и най- трансформиращо преживяване, което...

Обучението по Семейни Констелации за мен е най-смисленото и най- трансформиращо преживяване, което човек може да си подари. Мога с ръка на сърцето да призная, че животът ми не е същия след това преобразяващо пътуване…Благодарение на метода Семейни Констелации и неговата дълбочина и трансформираща сила, както и благодарение на топлото присъствие на Елица и брилятния ѝ метод на преподаване, успях да разбера коя съм и да застана на своето място. Да принадлежа. Свързах се със невероятната мощ, струяща от моя род, обикнах живота и се отворих за неговото естествено случване. Помирих се с миналото и научих, че най-висшето проявление на любовта е приемането. Чрез това обучение започнах да вървя по своя собствен, индивидуален път – с любопитство и ентусиазъм към всичко, което предстои. Това не е точно обучение, а по-скоро е преживяване, или дори вълнуващо приключение. И не само за онези, които планират да ползват Семейните Констелации в професионалния си път. Смея да заявя, че този метод може да преобрази живота на всеки, отворен да получи това знание.

Обучението в метода Семейни Констелации ме направи по-свободна. Разбрах, че помирението и...

Обучението в метода Семейни Констелации ме направи по-свободна. Разбрах, че помирението и освобождаването идват когато спрем да държим родителите си отговорни за проблемите в живота ни, и едновременно с това, когато спрем да ги освобождаваме от отговорност за проблемите в техния живот, например, като правим неща вместо тях. Осъзнах, че в една партньорска връзка, невинни няма и, че, ако баланса на даване и получаване е нарушен, цената на вината, която плащаме, ако си тръгнем е сравнително малка в сравнение със загубите, които заплащаме, ако останем. И много ценно, като родител, вече зная, че е трудно да имам любяща връзка с дъщеря ми, ако първо аз не се науча да си поставям граници с любов. Едно от най- полезните неща, които съм правила за да подкрепя себе си и любовта в живота ми. Благодаря!

“Задълбочен, интересен и вълнуващ семинар за семейните констелации, който Елица Великова води...

Задълбочен, интересен и вълнуващ семинар за семейните констелации, който Елица Великова води на много високо ниво. Дава ни задълбочени познания за теорията и практиката на метода, поставя наши лични теми, отделно се учим как да фасилитираме като взаимно  си обменяме сесии за наши теми с куклички и маркери под нейно ръководство. Курсът е много полезен и трансформиращ и постепенно промени призмата ми към моите родители и към живота като цяло.  Това са най-добре инвестираните пари, време и енергия в живота ми. Създадох прекрасни  приятелства с нови търсещи хора. Благодаря от сърце на Елица!”

Предстоящи събития

Лекуване на детски травми: Праймъл 1

Ритрийт
Водещ: Елица Великова
Абортите: Когато животът свършва, преди да е започнал
24 Септември

19:00-20:30

Абортите: Когато животът свършва, преди да е започнал

Вечерно събитие
Водещ: Елица Великова
СИНЕСТЕЗИЯ: нарисувай своя звук
28 Септември

18:30-20:30

СИНЕСТЕЗИЯ: нарисувай своя звук

Вечерно събитие
Водещ: Елица Великова, Росен Захариев
Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам