СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

ТЕРАПИЯ ЗА ДВОЙКИ
Свобода и близост 1
1 час 50 минути Гледай
Свобода и близост 2
1 час 50 минути
Свобода и близост 3
1 час 50 минути
Свобода и близост 4
1 час 50 минути
Свобода и близост 5
1 час 50 минути
Любов и близост - 5

ОТЗИВИ от клиенти за курса

"Свобода и близост" е изключително полезен и обогатяващ курс, който разглежда различните...

"Свобода и близост" е изключително полезен и обогатяващ курс, който разглежда различните стилове на привързване, които възприемаме. Дава яснота и отговори от какви емоционални травми и обусловености са породени тези адаптации, как се проявяват в нашите взаимоотношения и съответно какво влияние оказват върху връзката ни със себе си, с другите и най-вече с нашия партньор. Водещата Елица Великова по много умел и достъпен начин разкрива динамиките при различните стилове на свързване, предизвикателствата, които срещаме при всеки един от тях и дава нов, много по-задълбочен поглед върху смисъла на връзката. В курса "Свобода и близост" Елица дава насоки как да се освободим от страховете си и как да преодолеем възприетите модели и ограничения, за да изградим хармонична, балансирана и сигурна връзка, за която копнеем. Курсът помага да развием повече разбиране за взаимоотношенията, както и да погледнем към себе си и своя партньор с повече любов и приемане. Горещо препоръчвам този курс на всеки, който иска да се развива и израства, за да преживее пълноценна връзка и истинска близост със своя партньор.

"Свобода и близост е основна и голяма стъпка в посока удовлетворяващи и щастливи...

"Свобода и близост е основна и голяма стъпка в посока удовлетворяващи и щастливи взаимоотношения. Иска ми се да се преподава в училище.”

"Свобода или близост хвърли светлина върху динамиката на взаимоотношенията в живота ми, както и...

"Свобода или близост хвърли светлина върху динамиката на взаимоотношенията в живота ми, както и ми даде практически насоки как да ги разбирам по-добре в бъдеще. Мисля, че това знание е основополагащо за всеки човек. Всички ние всеки ден взаимодействаме с други хора, но реално никой не ни учи на умението да го правим. Семинарът ми даде практическо познание по темата и вече разбирам хората много по-добре, чувствам повече яснота във взаимоотношенията ми и спрях да приемам лично много неща, които преди са ме наранявали.

Популярни курсове

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Педагогика на любовта

Педагогика на любовта

Как да възпитаваме детето според порядките на любовта - за родители и учители Запис на поредица вечерни семинари, посветени на основите на педагогиката на Хелингер за отглеждане на деца.

Липсващите бащи

Липсващите бащи

Запис на онлайн семинар за ролята на бащата в семействата и как да си създадем усещането за посока, закрила и лична сила

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам