ПРОЕКТ ЗА ЩАСТИЕ 2024 – целогодишна програма

Елица Великова
Елица Великова

психолог, терапевт

Анна Стоянова
Анна Стоянова

архитект на щастие

ПРОЕКТ ЗА ЩАСТИЕ 2024

ОТЗИВИ от клиенти за курса

“...Бих определила този процес като феноменален. Не мога да повярвам, че пиша за нещо, ...

“...Бих определила този процес като феноменален. Не мога да повярвам, че пиша за нещо,  от което е минало почти година от както съм започнала и вече е в самия си край. Пиша с радост и Благодарност. Осъзнавам, че не винаги съм си давала сметка за силата, която се поражда от проявената смелост да опитам нещо ново, което се заплаща многократно. Имам усещането, че мога да говоря всеки ден за проекта и всеки път да кажа различни неща, поради простата причина, че ми даде толкова много…”

Благодаря ви Ели и Анна, че извървяхте с мен пътя на “щастието”през тази година! За да...

Благодаря ви Ели и Анна, че извървяхте с мен пътя на “щастието”през тази година! За да има по-осъзнати избори, любов, развитие и светлина по пътя на следващата!

Популярни курсове

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

СВОБОДА и БЛИЗОСТ

Онлайн курс от 5 лекции с водени медитации и практически упражнения за това как да подкрепим любовта и сигурността във връзките ни

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

ЧИСТИТЕ ВРЪЗКИ  

Запис на поредица вечерни онлайн събития със семейни констелации за основите на хармоничните взаимоотношения в живота и семействата според теорията на Хелингер

Майки, дъщери и синове

Майки, дъщери и синове

Тази онлайн лекция разглежда позицията на майката спрямо децата и конкретно нашите собствени взаимоотношения с нашата майка.

Този сайт използва "бисквитки". Ако останете на него се съгласявате с това. Приемам