Срещи с вътрешния творец

about-img

Срещи с вътрешния творец – практически курс за по-голяма съзидателност и разгръщане на творческия потенциал

Курсът се състои от 9 последователни сесии, чиято цел е да премахнат пречките, които блокират творческата ни енергия.

Нерядко желаем да повишим творческия си потенциал. Понякога долавяме, че имаме творческа енергия, но не успяваме да се реализираме пълноценно. Имаме мечти да създаваме, искаме животът ни да е цветен и смислен. Спохождат ни великолепни идеи, имаме визия за творчески проекти, често копнеем да се занимаваме с изкуство, музика, да пишем или да творим с ръцете си. Жадуваме за съзидателно съществуване – за работа, която ни вдъхновява, за градивен делови живот, за пълноценни взаимоотношения с децата и семейството ни. Възстановяването на творческите умения или тяхното разкриване е постепенен духовен процес. Всеки носи своя индивидуалност в творческото изразяване, но творческия процес носи структура, която е еднаква за всички форми на личната изява.
В този курс ще открием бариерите, които стоят на пътя на нашата съзидателност. Ще съберем разпиляната в мечтания и чужди проблеми енергия вътре в себе си, ще започнем да изравяме собствения си потенциал.
Престанете да си казвате, че е “твърде късно”. Че “нямате талант” или че “изкуството не храни”. Заедно ще се научим да разпознаваме, развиваме и подкрепяме твореца в себе си, за да надскочим сивотата и ограниченията на собственото ни ежедневие. В този курс ще изживеем една интензивна и дълго чакана среща със своя вътрешен творец – с онази най-съкровена част от нас, която е наша същност, наше рожденно право, наша свобода.

Срещите са в малки затворени групи от 9 човека.

Водещ: Елица Великова


Това е групов процес. Ако желаете да се включите, следете календара!