Институт за терапия
и експресивни изкуства

2-12 януари 2018 - Арттерапия онлайн: 11-дневен курс за събуждане на творческата енергия

11 дни арттерапия online

Оnline курс за творческо прочистване с Елица Великова

 2 - 12 януари 2018, Където и да си!

За едно ново и творческо начало на годината!

Нужен ти е само интернет и твоето собствено мобилно арттерапевтично пространство - навън, у дома, в градината, в планината или пред камината :-)

Върни си радостта и вдъхновението, освежи творческия си заряд, осмели се да създаваш, забавлявай се с изкуство

Само за 79 лева! И толкова време на ден, колкото искаш да отделиш
Не са необходими специални умения!

Запишете се за това виртуално пътуване и променете живота си!

Какво представлява този творчески процес?

11 - дневния арттерапевтичен процес е дълбочинно гмуркане в изследването на вашата собствена уникална творческа енергия.

Когато се свързвате с творчеството, вие стимулирате вашата жизнена енергия за повече здраве, виталност, енергичност, вдъхновение и въображение.

Възстановяването на творческите умения или тяхното разкриване е постепенен вътрешен процес. Затова всеки ден ще се провокираме с нещо ново за изследване, пречистване и вдъхновение.


В този курс ще откриете бариерите, които стоят на пътя на вашата съзидателност. Ще си припомните идеи, които може би никога не сте изпълнили, ще дадете ход на нова творческа енергия, която след това може да приложите във всеки аспект от живота си.

Как ще се провежда?

Всеки ден в продължение на 11 дни ще получавате указания в писмена форма на много простички, но мощни и трансформиращи творчески упражнения, които могат да отворят творчески канали във вас и да подкрепят един поток на случване.


Ще се "срещаме" в затворена група във фейсбук, където ще бъде публикувана всеки ден по една задача и указания за работа. Ще могат да се постват споделяния, въпроси и отговори, да се публикуват снимки от проектите, да се провеждат дискусии. Ще споделяме музика, осъзнатост и общо ще стимулираме процеса на творене.


Ако пропуснете някой от дните, винаги може да наваксате! Щом веднъж станете част от групата, всички материали са ваши за неограничено време.


Това не е традиционен арт курс и няма за цел да развива умения, а само осъзнатост.

След обилните новогодишни празници, това е "диета" с лечебни практики, за да се възроди здравата творческа енергияЗа кого е курсът?

Този 11-дневен курс е за теб, ако искаш:

  • Да развиеш творческата си енергия
  • Да премахнеш блокажи и страхове, които стоят на пътя на изразяването ти
  • Да откриеш своят собствен стил и качества
  • да преживееш чистата творческа енергия, спонтаността, играта и забавлението от творческия процес
  • да натрупаш нови прозрения за себе си
  • да подкрепиш своя вътрешен творец
  • да достигнеш повече от своя потенциал
  • да се чувстваш като влюбен!


Може да се практикува сам, с партньор, с дете или с цялото семейство! Може да използвате идеите и за работа с клиенти, ако имате собствена терапевтична практика.


Какво ще получите:

11 идеи за арттерапевтични проекти - по една всеки ден
Супервизия и обратна връзка, насоки и препоръки
Споделяне
+
Подарък 1: Музика
Подарък 2: Медитации
Подарък 3: Три предложения как да вложите творческата си енергия за подобряване на вашия бизнес - за всеки, който иска да прояви своя характер и качество на индивидуалността в работата и бизнеса си!

Условия за участие:

Такса за записване: 79 лева, платена еднократно преди стартирането на курса на 2 януари 2018г,  10.00 часа

След превеждане на таксата ще получите данни как да се присъедините в затворена група във фейсбук, където ще бъдат споделяни всички материали.


Изпратете запитване на: info@artstherapyinstitute.bg
Tel. 0888885306

Водещ: Елица Великова - психолог, преподавател, арттерапевт

Елица Великова е хонорован преподавател в НБУ, София и психотерапевт в Институт за терапия и експресивни изкуства, София. Има магистърска степен по експресивна арттерапия от European Graduate School, Саас – Фе, Швейцария и бакалавърска степен по психология от American University of London, UK. Работи като терапевт с деца, възрастни и групи от 2004г. както в България, така и в други страни по света.