Индивидуални консултации

about-img

Индивидуалната среща с психолог дава възможност да се разгледат всякакви въпроси и теми, които пораждат объркване или дисхармония в живота ви. Тази форма на консултиране използва холистичен подход към терапията, като помага да се достигне до осъзнатост за отговорите, които идват отвътре, и не дава готови формули.

Изпозлват се методите на семейните констелации, терапията на детски травми, дават се практически упражнения за осъзнаване и ресурси за по-добър живот и хармонични отношения. Можете да получите по-дълбоко разбиране за корените на проблема си и повече яснота. Чрез интегрирането на това разбиране, се случва лекуването.

Този вид сесия не набляга върху необходимостта да променим или «оправим» нещо, а по-скоро да внесем осъзнатост, любов и приемане в ситуацията, която сме си създали. Целта е да се научим да прилагаме разбирането си в живота, като това ще ни позволи да посрещаме всяко събитие с повече спокойствие и сила.

Могат да се разгледат всякакви теми от лично и професионално естество: здраве, финанси, лични взаимоотношения, както и да потърсите помощ за вашите деца и близки.

Индивидуалната консултация е с приблизителна продължителност 1 час. Често е необходима повече от една среща.
­
Психолог – психотерапевт: Елица Великова

За запитване, вижте Контакт