Институт за терапия
и експресивни изкуства

  Екип     Адрес     Форма на запитване     Абонамент  

Екип

social.gif

Елица Великова -

психолог и арт терапевт, водещ на семейни констелации, преподавател.


Има магистърска степен по Експресивна арт терапия от European Graduate School, Саас – Фе, Швейцария и бакалавърска степен по психология от American University of London, UK. Хоноруван преподавател по Арт терапия в Нов Български Университет, София и водещ на семинари, обучения и терапевтични групи. Специализирала е в широк спектър от психологически и енергийни методи на работа, като лекуване на травми от детството, консултиране, семейна терапия, групи за себеизследване и медитации. Водила е семинари в редица страни, сред които Гърция, Турция, Русия, Литва, Мексико, Италия и др. От 2004 г. работи с възрастни, деца и двойки, като използва методите на семейната терапия, системните семейни констелации, терапия на детски травми и експресивните изкуства в индивидуална и групова терапевтична работа.

elitsavelikova@gmail.com
тел. 0888885306Кристина Кръстева –

психолог; рейки терапевт, астролог; водещ на дихателни практики и астро-констелации

От 15 години изследва динамиката на човешката душа и междуличностните взаимотношения чрез различни терапевтични методи, специализира дихателна терапия и рибърдинг в Италия, Турция, Индия. Повече от 10 г. съчетава тези натрупани знания и опит и със задълбочено изучаване на психологическа астрология при Лиз Грийн и Хауърт Саспортас. Понастоящем се занимава с консултации, психологическа астрология, дихателна терапия и медитативни практики, астро-констелации в групов и индивидуален формат

kristina2@abv.bg
тел. 0889428823Аглика Московска–

игрова и арт терапия за деца; водещ на социалните програми за деца

Завършила е НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, Актьорско майсторство за драматичен театър, специалности - Актьорско майсторство за кино. Води актьорски часове с деца, родителски кооперативи, режисьор и преподавател по театър в детски школи, водила е класове за актьорско майсторство в МОНТФИЗ, асистент в детски телевизионни реклами, автор на представления. Понастоящем комбинира артистичните си умения с нови знания в терапевтичната работа с деца и успешно прилага методите на експресивната арт терапия, драматерапия, игрова терапия, приказки и музика в работата си с деца.

luindill@gmail.com