Екип

about-img

Елица Великова - психолог и арттерапевт, водещ на семейни констелации, преподавател.

IMG_0639.JPG


Има магистърска степен по Експресивна арт терапия от European Graduate School, Саас – Фе, Швейцария и бакалавърска степен по психология от American University of London, UK. Хоноруван преподавател по Арт терапия в Нов Български Университет, София и водещ на семинари, обучения и терапевтични групи. Специализирала е в широк спектър от психологически и енергийни методи на работа, като лекуване на травми от детството, консултиране, семейна терапия, групи за себеизследване и медитации. Водила е семинари в редица страни, сред които Гърция, Турция, Русия, Литва, Мексико, Италия и др. От 2004 г. работи с възрастни, деца и двойки, като използва методите на семейната терапия, системните семейни констелации, терапия на детски травми и експресивните изкуства в индивидуална и групова терапевтична работа.

elitsavelikova@gmail.com
тел. 0888885306
Аглика Московска–
игрова и арттерапия за деца; водещ група за малки актьори

6A9A9297______.jpg


Завършила е НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, Актьорско майсторство за драматичен театър, специалности - Актьорско майсторство за кино. Води актьорски часове с деца, родителски кооперативи, режисьор и преподавател по театър в детски школи, водила е класове за актьорско майсторство в МОНТФИЗ, асистент в детски телевизионни реклами, автор на представления. Понастоящем комбинира артистичните си умения с нови знания в терапевтичната работа с деца и успешно прилага методите на експресивната арт терапия, драматерапия, игрова терапия, приказки и музика в работата си с деца.

luindill@gmail.com

Емилия Милошева

психолог и арттерапевт, водещ на ателие "Островът на съкровищата" за деца

10_1.jpg

Емилия Милошева е дипломиран психолог. Завършила е следдипломна квалификационна програма по Арт терапия в Нов Български Университет. Специлиализирала е в Арттерапия за работа с деца, Арттерапия за работа с травми и специални случаи, Работа с деца с генерализирани разстройства на развитието и др. Автор е на  статии, изследовател и терапевт. Работи като психолог и арттерапевт с деца и възрастни в Институт за терапия и експресивни изкуства.

 uilme@abv.bg

Тел. 0887613690