Арт тийм билдинг

about-img

Корпоративните семинари, включващи методите на изкуствата, са предпочитани в повечето страни, тъй като влияят индиректно, забавни са и доказано ефективни при стрес и пренатоварване. Te провокират участниците да излязат от зоната си на комфорт и стимулират различни аспекти от качествата, поддържащи един екип на високо ефективно ниво.

Съвместното изработване на творчески проекти създава усещане за общност, изгражда доверието между участниците и им дава възможност освен да се “трудят” върху поставените цели, и да се забавляват заедно. Крайният резултат, който се п­остига, и е видим, дава усещане за изненада, удовлетворение и постижение – освен, че често пъти има и символно значение за участниците. Преживяването е сплотяващо и може да представи директен парарел между творческите занимания и работната среда.

Всяко едно от заниманията е избрано с цел да повиши ефективната комуникация, сътрудничеството, дефинирането на отговорностите, водачеството, разрешаването на проблеми, доверието, поемането на рискове за всеки един в екипа. Ще бъдат използвани творчески игри, рисуване, моделиране. Ще бъдат предложени творчески методи за релаксация.

При интерес, моля обърнете се към нас за оферта и информация чрез формата за заявка